IniciNoticiesCulturaL'expert en recuperació oral de cultura popular, Albert Estengre, actuarà a l'Aplec...

L’expert en recuperació oral de cultura popular, Albert Estengre, actuarà a l’Aplec de l’Erola

L’Aplec de l’Erola d’aquest any tindrà l’actuació del trobador català Albert Estengre, especialista en recuperació oral de contes i llegendes de Catalunya. Albert Estengre explicarà a Hortsavinyà la llegenda de les Dones d’Aigua, el Drac de Vilardell i històries de bandolers del Montnegre. Albert Estengre explica  amb una gran habilitat contes, amb humor i ironia i una gran gesticulació facial que atrapa a l’espectador. Actualment, Albert Estengre actua de forma habitual al Harlem Jazz Club de Barcelona i fa actuacions arreu del país. És especialista en explicar contes a infants però també per a adults i és el primer cop que actuarà a Hortsavinyà.

Albert Estengre actuarà el diumenge 24 de maig  a les 11 del matí a l’Aplec de l’Erola d’Hortsavinyà, mantenint així la data tradicional de la Segona Pasqua.
L’Aplec de l’Erola està organitzat per l’Agrupament Escolta i Guia Montpalau de Pineda, la pinedenca Teresa Montasell, la Parròquia d’Hortsavinyà i els seus veïns i la col.laboració de l’Ajuntament de Tordera, la Diputació de Barcelona i altres estaments.

ÚLTIMES NOTÍCIES