IniciNoticiesEsportsEl CFTordera torna a ser a casa aquest cap de setmana. El...

El CFTordera torna a ser a casa aquest cap de setmana. El CBTordera es juga la permanència i el CEEB tanca la lliga de la primera catalana femenina.

cftordera - camprodonAquesta jornada esportiva la majoria dels primers equips torderencs juguen a Tordera.

El dissabte es disputarà l’última jornada de l’OK Lliga a les 20:00h, en horari unificat . El Club Patí Tordera, sense res a jugar-s’hi, disputarà el matx a la pista del Voltregà. Serà l’últim partit dels companys de la TDM que acabaran la temporada en directe per Ràdio Tordera.

El diumenge a les 12:00h del migdia el Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera jugarà en el poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans l’últim partit de lliga contra les líders, el Sant Nicolau. A les 17:00h de la tarda es jugaran dos partits decisius en el nostre municipi. El Club Futbol Tordera juga en el Municipal d’esports contra el Bisbalenc, els setens de la segona catalana. Una nova final per als torderencs, obligats a puntuar en aquest partit, per sortir del pou; aquest enfrontament el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera. A la mateixa hora, el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera juga en el poliesportiu contra el Vilablareix, el primer partit del play-off de permanència a tercera catalana masculina. A les 18:45h tancarà el cap de setmana el sènior femení jugant contra l’ABB Femení de Badalona.

ÚLTIMES NOTÍCIES