IniciNoticiesPolíticaRàdio Tordera entrevista aquesta setmana a tots els candidats a l’alcaldia. Avui...

Ràdio Tordera entrevista aquesta setmana a tots els candidats a l’alcaldia. Avui darrera entrevista amb l’alcaldable de Convergència i Unió, Joan Carles Garcia.

IMGP9739Aquesta setmana Ràdio Tordera entrevista a tots els candidats que es presenten en les eleccions municipals del diumenge, 24 de maig.

Cada dia, els candidats de menor a major representació municipal seran entrevistats pels serveis informatius per analitzar el seu perfil personal i els seus programes electorals. Avui dijous, finalitzem aquest cicle d’entrevistes amb el candidat de Convergència i Unió, Joan Carles Garcia. Té 53 anys i en les quatre darreres eleccions ha aconseguit majoria absoluta. En un fragment de l’entrevista, Joan Carles Garcia explica què busquen amb l’eslògan de campanya “Parlem de Tordera, fem-ho fàcil”.

tall joan carles garcia

L’entrevista amb el candidat de Convergència i Unió, Joan Carles Garcia la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 del matí i les 7 de la tarda o a través de pàgina www.radiotordera.cat.

L’emissora municipal prepara demà el debat electoral amb la participació de totes les candidatures. Aquesta tindrà lloc als estudis de Ràdio Tordera, a partir de les 7 de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES