IniciNoticiesEntitatsRàdio Tordera es prepara per elaborar el programa “El dia del debat”...

Ràdio Tordera es prepara per elaborar el programa “El dia del debat” per conèixer un visió més personal del candidat

02761Innovador, ambiciós i proper. Així podem definir la principal novetat de la programació de Ràdio Tordera en aquestes eleccions municipals. “El dia del debat” serà un programa on es farà el seguiment simultani a totes les candidatures durant el dia del debat, el divendres 15 de maig. Un periodista de Ràdio Tordera farà el seguiment al candidat de cada candidatura durant tot el dia. El periodista l’acompanyarà des de bon matí fins al moment en que entri als estudis de Ràdio Tordera per fer el debat electoral. Segons el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater es tracta d’un format periodístic que combina el reportatge, l’entrevista i la retransmissió. La voluntat és oferir a l’oient una visió més personal del candidat.

el dia del debat Albert

Sis periodistes de Ràdio Tordera seran els encarregats de viure en primera persona, com és un dia normal dels candidats a l’alcaldia de Tordera. Desprès d’ un sorteig, amb la presència dels candidats i periodistes, van sortir escollits les següents parelles de seguiment.

Dolors Pignatelli acompanyarà el candidat de Som Tordera Entesa, Salvador Giralt; Nacho Sánchez anirà amb el candidat de Poble Actiu Tordera, David Musquera; Joan Martin serà l’ombra del candidat del Partit Popular, Xavier Martin; Maria Dolors Oliveres seguirà més a prop el candidat d’Esquerra+Gent de Tordera, Xavi Pla; Laura Massegú viurà un dia amb el candidat del Partit Socialista, Rafa Delgado i Salvador Romans acompanyarà a l’alcalde i candidat de Convergència i Unió, Joan Carles Garcia.

L’emissió del reportatge serà del 17 al 22 de maig, desprès de l’informatiu de les 10 matí i les 7 de la tarda o www.radiotordera.cat:

  • Diumenge, 17 de Maig: Salvador Giralt( Som Tordera Entesa)
  • Dilluns, 18 de Maig: David Musquera ( Poble Actiu Tordera)
  • Dimarts, 19 de Maig: Xavier Martin ( Partit Popular)
  • Dimecres, 20 de Maig: Xavier Pla (Esquerra + Gent de Tordera)
  • Dijous, 21 de Maig: Rafa Delgado (Partit Socialista)
  • Divendres, 22 de Maig. Joan Carles Garcia (Convergència i Unió)