IniciNoticiesEsportsEl sènior masculí del CBTordera lluitarà per no perdre la categoria contra...

El sènior masculí del CBTordera lluitarà per no perdre la categoria contra el Vilablareix. L’entitat ja ha anunciat que la temporada que ve hi haurà canvi de director tècnic.

basquet partitDesprés de quedar en la dotzena posició de la tercera catalana masculina grup 1, el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera haurà de disputar, a partir d’ara, el play-off de permanència per seguir un any més a la mateixa categoria. Amb un balanç de set victòries i vint-i-una derrotes l’equip entrenat per en David Dalmau afrontarà la següent fase contra el Vilablareix de la lliga gironina diumenge a les 17:00h de la tarda en el poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans. Lluís Mota, president de l’entitat torderenca, ens valora la temporada del sènior.

Mota senior

Amb la pista a favor, els torderencs, si aconsegueixen dues victòries seguides, mantindran la categoria. Per altra banda, des del CBTordera també es va anunciar a través de les xarxes socials que la propera temporada hi hauria canvi de director tècnic. Mota ens explica el perquè del canvi.

Mota coordinador

El proper set de juny en el poliesportiu es farà un triangular per acomiadar l’Óscar Mateo com a jugador, entre jugadors de la primera temporada al Tordera i un combinat de jugadors de la UEM Mataró.

ÚLTIMES NOTÍCIES