IniciNoticiesEsportsEn Marc Martín farà la seva última "TDM" aquest proper cap de...

En Marc Martín farà la seva última “TDM” aquest proper cap de setmana, coincidint amb l’últim partit de lliga del CPTordera

IMG-20150512-WA0000A partir de la propera temporada les retransmissions de l’hoquei sobre patins a Ràdio Tordera canviaran de veu i d’equip per poder seguir el Club Patí Tordera a la primera nacional espanyola. El torderenc Marc Martín, presentador i conductor actual de la “Transmissió d’en Marc” (TDM), no seguirà l’actualitat del primer equip torderenc. Ell mateix ens explica els motius pels quals no seguirà al capdavant de la difusió dels partits d’hoquei.

Martin tdm 1

En Marc Martín, amb en Bernat Camps, l’Oriol Manresa i en Fran López fa set temporades que segueixen el CPTordera en els partits de casa com en els que es juguen a domicili. Que aquesta temporada s’hagi perdut la categoria de l’OK Lliga no és un dels motius principals que els hagin conduït a prendre aquesta decisió i reconeixen que el paper de la ràdio en el món esportiu torderenc és molt important.

Martin tdm 2

Aquest dissabte serà l’últim partit de la TDM i coincidirà amb l’última jornada de l’OK Lliga. La transmissió d’en Marc començarà a les 20h del vespre des de Sant Hipòlit de Voltregà. Des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera encara estem centrats en l’actual temporada.

Tot i que és cert que s’obre un període de poder rebre noves propostes i nous projectes per fer les retransmissions d’hoquei sobre patins.

ÚLTIMES NOTÍCIES