IniciNoticiesPolíticaLa tertúlia de balanç de mandat escenifica la critica de tots els...

La tertúlia de balanç de mandat escenifica la critica de tots els partits contra la gestió municipal de CiU

IMGP9751Ràdio Tordera, va posar anit el punt i final, a les entrevistes i tertúlies de balanç de mandat, que ha emès en les darreres setmanes, amb els partits polítics en representació municipal. A la tertúlia d’anit de valoració de legislatura, i van participar l’alcalde i candidat de CiU, Joan Carles Garcia, el candidat del PSC, Rafa Delgado, el regidor i candidat d’ERC+Gent de Tordera, Xavier Pla, el regidor i candidat del PP, Xavier Martin i dos representants de partits sense representació municipal i que es presenten en aquestes eleccions, Carles Seijo de Som Tordera Entesa i David Musquera de Poble Actiu Tordera.

El deute municipal, les polítiques socials, l’habitatge i la gestió de l’educació secundaria van centrar les valoracions dels representants polítics. Una tertúlia que en molts moments va ser tensa, on el candidats dels grups a l’oposició i grups actualment sense representació municipal van ser una dura critica a la gestió del govern de CiU. El candidat de Poble Actiu Tordera, David Musquera posava de relleu l’ alt atur del municipi, així com l’execució de diverses obres que consideren prescindibles.

tertulia poble actiu

El número 2 de Som Tordera Entesa, Carles Seijo va criticar l’alt deute de l’ajuntament, així com la gestió de l’escola serra de miralles i l’educació secundaria.

tertulia som tordera

El candidat del Partit Popular, Xavier Martin assegurava que la política d’ocupació ha estat dolenta. Martin va lamentar que els ciutadans no haurien de pagar la mala gestió del govern.

tertulia pp

El candidat d’ERC+Gent de Tordera, Xavier Pla va fer una balanç negatiu de la gestió municipal. Pla recordava que el municipi és un del 100 més endeutats de Catalunya.

tertulia erc

El candidat del PSC, Rafa Delgado va parlar de les dificultats econòmiques del consistori, així com una manca de planificació dels serveis públics.

tertulia psc

L’alcalde i candidat de CiU, Joan Carles Garcia va parlar de la complexitat del mandat, on s ha fet diverses obres, ofert nous serveis, així com augmentar la partida de serveis socials.

tertulia ciu

Durant la campanya electoral, Ràdio Tordera, realitzarà un debat amb totes les candidatures que participen en les eleccions municipals. A banda, s’entrevistarà amb profunditat el sis candidats que es presenten. La principal novetat de la programació serà el seguiment simultani a totes les candidatures durant el dia del debat, el divendres 15 de maig. Un periodista de Ràdio Tordera farà el seguiment a el membre de la candidatura que cada partit triï. El periodista l’acompanyarà des de bon matí fins al moment en que entri als estudis de Ràdio Tordera per fer el debat electoral. Es tracta d’un format periodístic que combina el reportatge, l’entrevista i la retransmissió. La voluntat és oferir a l’oient una visió més personal del candidat.

ÚLTIMES NOTÍCIES