IniciNoticiesPolíticaEls candidats a l'alcaldia de Tordera valoren el sondeig electoral elaborat per...

Els candidats a l’alcaldia de Tordera valoren el sondeig electoral elaborat per Ràdio Tordera com a una tendència del vot dels torderencs de cara al 24 de maig

enquesta percentatgeEls candidats a l’alcaldia de Tordera han valorat de forma prudent els resultats del sondeig d’intenció de vot, elaborat per Ràdio Tordera. Segons el sondeig, Convergència i Unió perdria la majoria absoluta amb 7 regidors, el PSC perdria dos regidors respecte fa 4 anys. Som Tordera Entesa entraria amb força a l’ajuntament amb 3 regidors. Esquerra Republicana augmentaria en tres regidors i PP i Poble Actiu no aconseguirien representació municipal. Tot i això, tres de cada deu enquestats encara no sap qui votarà, i un 4% afirma que votaran en blanc. El candidat de Poble Actiu Tordera, David Musquera assegura que el seu grup és bastant asèptic a les enquestes.

enquesta poble actiu

El número 2 de Som Tordera Entesa, Carles Seijo es mostren contents amb el resultat de la enquesta i confia que la baixada del partits de dretes del consistori es confirmi.

enquesta som

El candidat del partit popular, Xavier Martin afirma que la marca popular no passa per el seu millor moment, però no dubta que el seu partit tindrà representació municipal.

enquesta pp

El candidat d’Esquerra Republicana, Xavier Pla creu que l’enquesta està indicant una tendència positiva per part del partit republicà.

enquesta erc

El candidat del Partit Socialista, Rafa Delgado assegura que treballaran en aquesta campanya per atraure la confiança del 34% de torderencs que no saben a qui votar.

enquesta psc

El candidat de Convergència i Unió, Joan Carles Garcia recorda el significatiu nombre de persones que encara no saben que votaran. també demana prudència en el resultat d’aquest sondeig, i destaca la importància dels vots indecisos.

enquesta ciu

En percentatges el sondeig atorga a CiU el 21% de vots, ERC+Gent de Tordera 15%, Som Tordera Entesa en 12 %, el PSC 7%, PP un 3% i finalment Poble Actiu Tordera un 1%. tres de cada deu dels enquestats encara no sap a quina força política escolliran pel govern de Tordera els propers anys. El proper sondeig s’elaborarà el mateix dia de les eleccions, diumenge 24 de maig, i el resultat es farà públic just després del tancament dels col·legis electorals.