IniciNoticiesEntitatsEL CFTORDERA CONVOCA, DE MANERA OFICIAL, LES ELECCIONS A LA PRESIDÈNCIA DEL...

EL CFTORDERA CONVOCA, DE MANERA OFICIAL, LES ELECCIONS A LA PRESIDÈNCIA DEL CLUB

assemblea futbolAquest passat divendres, el Club Futbol Tordera va celebrar en el Municipal d’esports una assemblea general extraordinària de socis amb diferents punts en l’ordre del dia, entre ells, l’aprovació del calendari electoral i la convocatòria, de manera oficial, de les eleccions a la presidència del club. Quim Barceló, president del club, en finalitzar l’acte ens explicava les primeres sensacions.

Barcelo eleccions assemblea

Ja s’ha definit la junta electoral, que estarà formada per tres ex-presidents de l’entitat, Jaume Pont, Ramon Vilajeliu i Toni Caparrós. Del 28 d’abril al 4 de maig hi ha la consulta del cens a les oficines del club; del 5 al 7, les possibles reclamacions; del 8 al 14, la presentació de les candidatures i del 15 al 17, la proclamació dels candidats. Si només hi ha una candidatura, s’acabarà el procés. Si n’hi ha més d’una, del 18 al 27 es farà la campanya electoral. El 28 de maig, la jornada de reflexió i el 29, l’assemblea per escollir el president mitjançant votacions. Barceló es mostra esperançat que es presenti algú.

Barcelo eleccions assemblea 2

Tot els socis que van assistir a l’assemblea van aprovar la totalitat dels punts de l’ordre del dia. En finalitzar, hi va haver un torn de precs i preguntes.

ÚLTIMES NOTÍCIES