IniciNoticiesCulturaLA REGIDORIA DE CULTURA VA FER ENTREGA AHIR DELS PREMIS LITERARIS INFANTILS...

LA REGIDORIA DE CULTURA VA FER ENTREGA AHIR DELS PREMIS LITERARIS INFANTILS BARON DE CARLOS.

concursliterariLa Regidoria de Cultura va lliurar ahir els premis del concurs literari infantil de Sant Jordi, premis Baron de Carlos. En la categoria Infantil A (de 6 a 8 anys), modalitat prosa, el primer premi va ser per la Nàdia Pla, pel treball “La papallona sense ales” .

El segon guardonat va ser el conte “Peixos d’or”, de Pau Prado. També es va atorgar un accèssit a Blanca Macgillivray per “La Cabra”. En poesia es va premiar en primer lloc a Paula Barrera per “La granja”, en segon lloc a Gabriel Ruiz per “dins el mar” i finalment un accèssit a Jordan Camacho per “Orques”.

En la categoria Infantil B (de 9 a 11 anys), la modalitat de prosa va premiar en primer lloc a Jose Diaz pel treball “La màquina del temps de l’avi ” i en segon lloc a Jana Maresme per “Gust de llimona”. i finalment un accèssit a Paula Esteve per “Per què les zebres tenen ratlles?”

En poesia es va premiar els poemes de Pol Colomer amb “Tordera, records…”, i el segon lloc de Estel·la Fernàndez pel treball “Al obrir els ulls”. També es va atorgar un accèssit a Carla Barceló amb “Un dels meus tresors són els avis”. El regidor de Cultura, Josep Llorens recorda que, com cada any, els treballs guanyadors d’aquesta edició dels premis Sant Jordi es presentaran a la Mostra Literària del Maresme, organitzada pel Consell Comarcal.

llorens balanc st jordi

Durant l’acte de lliurament de premis també es van conèixer els guanyadors del Concurs de punts de llibre. En la categoria de 3 a 5 anys es va premiar Elsa Coronado, en la categoria de 6 a 10 la guanyadora va ser Fernando Ruiz, en la categoria  d’11 a 14 anys es va premiar el treball de Carla Martín, la categoria de 15 a 17 va guardonar Leire Villalba. Els punts de llibre guardonats s’exposaran a la sala d’exposicions del Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES