IniciNoticiesPolíticaEL PORTAVEU DEL PARTIT SOCIALISTA, JOSEP ROMAGUERA QUALIFICA DE POLÍTICA “DE QUI...

EL PORTAVEU DEL PARTIT SOCIALISTA, JOSEP ROMAGUERA QUALIFICA DE POLÍTICA “DE QUI DIES PASSA ANYS EMPENY” LA GESTIÓ DEL GOVERN MUNICIPAL EN EL BALANÇ DE LA LEGISLATURA.

03536El regidor i portaveu del partit socialista a Tordera, Josep Romaguera, ha fet balanç de la legislatura municipal. En el programa L’entrevista amb els polítics de Ràdio Tordera, Josep Romaguera qualifica la gestió del govern aquest 4 anys de política “de qui dies passa anys empeny”. Segons el regidor, la legislatura ha estat marcada per la crisi econòmica, i per la mala gestió econòmica del consistori.

romaguera 1

En l’àmbit econòmic, el regidor socialista recorda que el municipi està immers en un pla de sanejament. Romaguera assegura que el deute financer no ve d’ara, sinó de la mala gestió econòmica feta en èpoques de bonança. El regidor socialista creu que el deute financer hipoteca el futur del municipi.

romaguera 2

Davant l’alt índex d’atur, el regidor socialista creu que la implantació d’Inditex es va vendre com la salvació i finalment no s’han complert les expectatives. En aquest sentit, Josep Romaguera assegura que s’hauria d’apostar per empreses més petites, com les que s’ubiquen al polígon de Can Verdalet. En polítiques d’habitatge, el regidor socialista troba a faltar més habitatges socials. En seguretat, Romaguera creu que la policia local fa el que pot, amb la plantilla que disposa i que seria necessari poder ampliar-la.

romaguera 3

En l’àmbit educatiu, Josep Romaguera recorda que el seu grup va ser el primer en buscar solucions per l’escola Serra de Miralles i la problemàtica de la secundària a Tordera. En aquest sentit, manifesta que en moltes ocasions es va trobar sols davant aquestes reivindicacions.

romaguera 4

Desprès de 18 anys en política municipal, Josep Romaguera deixarà la primera línia i passarà a tancar la llista socialista en les properes municipals. La candidatura del PSC estarà encapçalada per Rafa Delgado. La propera i última entrevista de balanç de legislatura serà dimecres 22 d’Abril a l’alcalde de Tordera i candidat de CiU, Joan Carles Garcia.

ÚLTIMES NOTÍCIES