IniciNoticiesMedi ambientAQUALIA CONVOCA UNA NOVA EDICIÓ DEL CONCURS “OMPLE EL TEU MÓN DE...

AQUALIA CONVOCA UNA NOVA EDICIÓ DEL CONCURS “OMPLE EL TEU MÓN DE VIDA” PER ALS NENS DE 3r I 4rt DE PRIMÀRIA.

omplemonvidaAqualia convoca una nova edició del seu Concurs Internacional Infantil, amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua. El lema, “Omple el teu món de vida” vol ressaltar la importància d’usar de forma responsable els recursos naturals, entre ells l’aigua, per contribuir al desenvolupament sostenible del nostre entorn més proper. Hi poden participar tots els nens i nenes de 3r i 4rt de Primària de Tordera.

Amb l’objectiu de fomentar l’habilitat dels nens en l’ús de les noves tecnologies i de contribuir al desenvolupament sostenible, evitant la utilització del paper, el concurs es desenvolupa a través del microsite www.ompleelteumondevida.cat. Aquí el nen trobarà multitud d’il·lustracions (animals, plantes, rius, fonts…) per recrear el que per a ell seria el seu entorn ideal i afegir-li el nom que més els agradi. Des de l’organització del certamen apunten que l’objectiu és que “creïn el seu lloc ideal i li donin vida, portant l’aigua a persones, animals i plantes, com ho fa cada dia la seva companyia de l’aigua”.

El concurs té dimensió internacional. A més de l’estat espanyol, es convoca a Portugal, Itàlia i República Txeca, països en els quals Aqualia està present gestionant el cicle integral de l’aigua en diversos municipis i territoris.