IniciNoticiesEsportsAQUEST PROPER CAP DE SETMANA, LA MAJORIA DELS PRIMERS EQUIPS TORDERENCS JUGUEN...

AQUEST PROPER CAP DE SETMANA, LA MAJORIA DELS PRIMERS EQUIPS TORDERENCS JUGUEN A CASA

nAquest proper cap de setmana, les instal·lacions esportives torderenques acolliran la majoria de partits dels primers equips de Tordera.

La jornada del dissabte començarà a les 15:30h. El Futsal Tordera afrontarà la jornada 24 de la seva lliga a la pista del Futsal Cassà. Duel entre el cinquè i el quart, respectivament. El Club Patí Tordera tancarà aquesta jornada en el Parroquial a les 19.30h contra el Moritz Vendrell. El partit de l’OK Lliga, el podreu seguir en directe per la ràdio amb els de la TDM.

De cara a diumenge, a les 10:30h jugarà el partit d’aquesta jornada número 25 de la primera catalana femenina el Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera, a la pista del Sagrada Família Claror de Barcelona. A les 17:00h de la tarda tindrem doble cita a casa pel que fa a futbol i bàsquet. El Club Futbol Tordera juga el seu partit de la segona catalana contra el Torroella, els cuers de la competició, en el Municipal d’esports. El partit, el podreu escoltar en directe per Ràdio Tordera. A la mateixa hora, el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera juga en el poliesportiu contra el Gramenet, en aquesta jornada de la tercera catalana masculina. Per acabar, el sènior femení del CBTordera també juga a les 17:00h a la pista del Tiana.

Aquest divendres a les 17:30h de la tarda, el Grup Excursionista Miralles i l’Associació de Gent Gran de l’Esplai organitzen una passejada per la salut adreçada a joves i grans. Se sortirà des de l’Esplai gent gran en els jardins de l’alcalde Sagrera.

ÚLTIMES NOTÍCIES