IniciNoticiesEntitatsEL PSC DE TORDERA PRESENTA LA SEVA CANDIDATURA PER A LES ELECCIONS...

EL PSC DE TORDERA PRESENTA LA SEVA CANDIDATURA PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS.

presentacio pscEl candidat socialista a Tordera, Rafa Delgado, va donar a conèixer ahir l’equip de persones que l’acompanyaran a la candidatura per a les properes eleccions municipals, que se celebraran el proper 24 de maig. L’acte va tenir lloc al a la sala polivalent de la biblioteca, en el qual es van reunir un centenar de persones. El candidat socialista va assegurar que Tordera necessita un canvi, on l’ajuntament estigui al servei de les persones.

delgado 1

Respecte a la candidatura, Delgado destaca que aquesta és una llista que reflecteix la realitat de Tordera perquè hi podem trobar persones de totes les edats, barris i àmbits professionals. Delgado parla d’una candidatura compromesa amb el poble.

delgado 2

El projecte socialista seguirà posant èmfasi a la igualtat d’oportunitats i a garantir els serveis públics, que han perillat durant els darrers anys de crisi. Entre els punts destacats del programa socialista hi ha rellançar l’economia i crear llocs de treball, millorar la qualitat dels serveis públics, garantir la protecció social, fer de l’ajuntament un lloc de participació i de transparència i recuperar la seguretat ciutadana. Delgado, assegura que el programa electoral s’està elaborant de forma participativa.

150302_001

L’acte de presentació va comptar amb la presència de la diputada al parlament, Alícia Romero que parlava d’un cap de llista i una candidatura il·lusionant per Tordera.

romero 1

Romero recordava que la feina que fa un alcalde és molt important, perquè moltes coses es decideixen a l’ajuntament o poden influir decisions de la generalitat.

romero 2

També va participar en l’acte el primer secretari del PSC Maresme i alcalde de Pineda, Xavier Amor qui va apuntar que un bon alcalde ha d’invertir a cada barri i no només al centre.

La llista està encapçalada per Rafa Delgado, i els segueixen 2 Toñi Garcia, 3 Carme Fernàndez, 4 Salva Domínguez, 5 Maria Jesús Caubilla, 6 Jenifer Llançà, 7 Sílvia Jiménez, 8 Joan Galan, 9 Unai Ortega, 10 Julian Valenzuela, 11 Rosa Martínez, 12 Juan Carlos, 13 Virtudes Noguerol, 14 Redondo, 15 Antonio Noguerol, 16 Conxita Rodríguez i tancant la llista l’actual portaveu Josep Romaguera. Com a suplents estaran Isidro Llamas i Pilar Campos.

ÚLTIMES NOTÍCIES