IniciNoticiesEsportsEL CLUB ESPORTIU TORDERA ORGANITZA, PER AL 18 D’ABRIL, LA PRIMERA EDICIÓ...

EL CLUB ESPORTIU TORDERA ORGANITZA, PER AL 18 D’ABRIL, LA PRIMERA EDICIÓ DE LA TRAIL “LES BRUIXES”

trail bruixesEl club esportiu Tordera continua en la línia d’organitzar activitats esportives mensualment. Des de l’entitat, el passat mes de febrer ja van revelar l’esdeveniment estrella per a aquest 2015: la primera edició de la trail ‘Les Bruixes’, una cursa nocturna que es durà a terme el proper 18 d’abril, que comptarà amb dos recorreguts i que tindrà la sortida a la Plaça de l’Església. Albert Prats, membre del CET, ens en donava més detalls.

Prats bruixes 1

Des del Club Esportiu van aprofitar, amb un estand a la Fira Mercat del Ram, per acabar de presentar l’activitat i esvair qualsevol dubte dels interessats en la prova. En total, hi ha unes 400 places i les inscripcions, ja són obertes des de fa mesos enrere. L’Albert Prats es mostra content amb el ritme d’aquestes que ronden al voltant de les 120 persones.

Prats bruixes 2

Des de l’organització recomanen a tothom que hi vulgui participar, que no s’ho pensin gaire i que per una millor previsió s’hi vagin inscrivint. Durant aquesta setmana, a través d’internet s’han mostrat els dos circuits de la prova, tant el llarg com el curt. Per a més informació, podeu consultar el reglament i per inscriure’s-hi s’ha d’entrar a la pàgina web de l’entitat www.clubesportiutordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES