IniciNoticiesEsportsELS PRIMERS EQUIPS TORDERENC JUGUEN FORA EN AQUEST CAP DE SETMANA DE...

ELS PRIMERS EQUIPS TORDERENC JUGUEN FORA EN AQUEST CAP DE SETMANA DE FIRA

nEls partits que han d’afrontar els primers equips torderencs aquest proper cap de setmana de Fira Mercat del Ram, es juguen tots fora de Tordera.

El dimarts, el Futsal Tordera va jugar el seu partit en el poliesportiu contra l’Iniciativa Verds de Blanes i el resultat final va ser d’empat a 3.

El dissabte, a les 12:00h del migdia, un horari gens habitual, el sènior femení del Club Bàsquet Tordera jugarà en el poliesportiu municipal contra el Mataró “B”. De cara a la tarda, el sènior masculí del CBTordera visitarà la pista del Bàsquet Sant Pol 07, els novens de la tercera catalana masculina. A les 20:30h, el Club Patí Tordera afronta el derbi del maresme de l’OK Lliga a la pista del Club Hoquei Mataró. Els torderencs, que ja han perdut la categoria, intentaran seguir rascant algun punt per acabar de millor manera la temporada.

El diumenge serà el torn per al primer equip del Club Futbol Tordera, a dos quarts de cinc de la tarda en el municipal de Breda. Derbi, en aquesta jornada de la segona catalana de futbol, entre el novè i el quinzè classificat, respectivament. Aquest matx, el podreu seguir en directe a través de la 107.1FM. El partit que havia de disputar el primer equip del Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera de primera catalana femenina contra el CESET de Girona s’ha ajornat per al dilluns 20 d’abril, a les 21:30h en el poliesportiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES