IniciNoticiesPolíticaEL REGIDOR DEL PP, XAVIER MARTIN PARLA D’ERRORS I ENCERTS EN EL...

EL REGIDOR DEL PP, XAVIER MARTIN PARLA D’ERRORS I ENCERTS EN EL BALANÇ DE LA LEGISLATURA.

03537El regidor i portaveu del Partit Popular de Tordera, Xavier Martin, ha fet balanç de la legislatura municipal. En una entrevista al programa L’entrevista amb els polítics de Ràdio Tordera, Xavier Martin qualifica de ”discret” el balanç de la legislatura perquè, segons el regidor, ”l’Ajuntament ha tingut encerts i errors en la gestió municipal”. Martin ha posat com a exemple l’increment del 20% de l’IBI en aquest 4 anys.

martin 1

En l’àmbit econòmic, el regidor del partit popular reconeix que l’ajuntament ha estabilitzat l’endeutament, però lamenta que no s’hagués fet abans. Martin creu que el govern ha gastat massa en anys de bonança, sense fomentar l’estalvi.

Davant l’alt índex d’atur, el regidor del partit popular creu que la política d’ocupació no ha estat la correcte. Recorda que el plenari va aprovar la creació d’una mesa local d’ocupació, que mai s’ha reunit. Martin assegura que l’implantació d’Inditex no ha permès millorar la situació laboral i que s’ha fet una política del “anar fent”.

martin 2

En polítiques d’habitatge, el regidor popular recorda la creació de la mesa local de l’habitatge, on s’han donat solucions a persones amb problemes per pagar l’hipoteca i d’accés a un habitatge social. Davant la problemàtica de les ocupacions, Martin és molt crític amb la gestió del govern municipal, diu que s’ha permès l’empadronament d’aquest ocupes i que s’han beneficiat d’ajudes de serveis socials.

martin 3

Sobre la seguretat, Xavier Martin parla sobre la disminució en el nombre de policies locals, i per contra l’augment de fets delictius. En aquest sentit, el regidor qualifica d’errònia la política en seguretat.

martin 4

En l’àmbit educatiu, Xavier Martin apunta com imprescindible resoldre la situació de l’ escola Serra de Miralles. El regidor creu que la temporalitat de l’escola s’allarga massa. Xavier Martin tornarà a encapçalar la candidatura del Partit Popular a les municipals i avança que la regidora Jessica Asensió serà la número 2.

La propera entrevista de balanç de legislatura serà dimecres 8 d’abril al regidor i portaveu de ERC a l’Ajuntament de Tordera, Xavier Pla.