IniciNoticiesSalutS’IMPULSA UNA RECOLLIDA DE SIGNATURES PER DEMANAR UNA SANITAT PÚBLICA AMB MÉS...

S’IMPULSA UNA RECOLLIDA DE SIGNATURES PER DEMANAR UNA SANITAT PÚBLICA AMB MÉS RECURSOS.

HospitalCalellaEl Comitè d’Empresa de l’Hospital Sant Jaume de Calella, del CAP de Calella i de l’ABS Malgrat – Palafolls ha iniciat una recollida de signatures per aturar el que defineixen com un “greu deteriorament” dels serveis sanitaris públics dels darrers anys.

Amb aquesta campanya, el Comitè d’Empresa reclama aturar el tancament de llits als hospitals i les derivacions a empreses privades. També consideren que hi ha una “manca de professionals per atendre les necessitats dels malalts, i afegeixen que les instal·lacions són “obsoletes” i el material “insuficient”. A més, també denuncien “el col·lapse” de les urgències i dels centres d’atenció primària; i les reordenacions dels serveis de cirurgia, traumatologia i ginecologia “que empitjoren l’atenció als usuaris. La presidenta del Comitè d’Empresa, Maria Jové, ha explicat algunes de les actuals mancances tant del servei d’Urgències.

jove 1

En aquest sentit, subratlla la falta de professionals per atendre els usuaris i el fet de tenir unes instal·lacions insuficients i obsoletes que, per exemple, porten al col·lapse els serveis d’Urgències i altres serveis com els de radiologia o laboratori. Jové parla també de com està el material.

jove 2

L’objectiu de la campanya és donar a conèixer la situació en què es troba la sanitat pública de l’Alt Maresme.  La recollida de signatures es fa al mateix hospital de Calella.

ÚLTIMES NOTÍCIES