IniciNoticiesRegidoriesLA TERCERA MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG DE TORDERA ACONSEGUEIX 247 DONACIONS....

LA TERCERA MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG DE TORDERA ACONSEGUEIX 247 DONACIONS.

final donacio sangTercera Marató de Donació de Sang a Tordera que finalitza amb èxit de donacions. El Banc de Sang i Teixits i l’Ajuntament de Tordera fan un balanç més que positiu de la jornada del passat divendres.

En total, 278 persones es van acostar al Pavelló Poliesportiu municipal per donar sang. D’aquestes, es van fer efectives 247 donacions. La resta van ser oferiments de persones que, per un o altra motiu, en aquell moment no van poder donar sang. La regidora de Sanitat, Eliana Romera, fa una valoració molt positiva de la marató i destaca, entre el total de donants, les 36 persones que van donar sang per primera vegada i el creixent nombre de joves donants.

balanc marato sang 1

Per aquesta tercera edició de la Marató de Donació de Sang, l’organització havia fixat l’objectiu de les 240 donacions, tenint en compte que recentment s’han dut a terme altres campanyes de captació a Tordera. Així doncs, comptant que prop de 280 persones es van oferir per donar sang, Eliana Romera considera que l’objectiu s’ha assolit amb escreix.

balanc marato sang 2

En aquesta Marató de Donació de Sang, s’havia marcat un repte per a totes les entitats de Tordera: que almenys dues persones de cada associació anessin a donar sang. Eliana Romera es mostra molta contenta amb la resposta dels torderencs i torderenques.

balanc marato sang 3

La primera marató va ser tota una novetat, ja que feia molts mesos de l’última campanya de captació de sang a Tordera. D’aquí que es superessin les 300 donacions. Després es van engegar dues campanyes fixes anuals, una darrere la Plaça de l’Església i una altra a l’Esplai de la gent gran, cosa que ha fet que des del 2013 fins avui, s’hagin triplicat el nombre de donacions al nostre municipi. Escoltem Eliana Romera.

balanc marato sang 4

El Banc de Sang i Teixits i l’Ajuntament de Tordera agraeixen la participació dels donants i de totes les entitats, escoles i voluntaris que van fer possible un nou èxit de la Marató de Donació de Sang. Ara toca valorar les novetats d’enguany i millorar tot el que sigui possible per assolir un nou èxit en la propera edició.

Recordem que l’eslògan escollit per la marató d’aquest any era “Més que la teva sang”, ideat per la Marta Dalmau, guanyadora del concurs d’eslògans que va tenir lloc fa un mes.

ÚLTIMES NOTÍCIES