IniciNoticiesCulturaEL CASAL DE JOVES CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA EL SEU SETÈ...

EL CASAL DE JOVES CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA EL SEU SETÈ ANIVERSARI.

aniversari casal jovesEl Casal de Joves celebra 7 anys aquest cap de setmana i ho farà amb dues activitats de lleure adreçades especialment al públic juvenil.

D’una banda, divendres a les 18:00h tindrà lloc un curs de decoració de pastissos. Dissabte, a partir de les 22:00h, hi haurà una mostra del taller de cant del Casal i un concert amb els grups locals: Free Kiss, Sarcasms, Rocking People, The Snachs Band. Ho explica la tècnica juvenil, Sonia Aliva.

aniversari casal 1

Segons Sonia Aliva, durant aquests anys el Casal de Joves s’ha volgut convertir en un punt de trobada per a joves d’entre 12 i 17 anys.

aniversari casal 2

Durant tot l’any el Casal ofereix una programació que combina les activitats de lleure i la formació , així com un espai d’assessorament en matèria d’estudis, beques, treball i qualsevol altre matèria d’interès per als joves. El Casal també dóna espai als grups locals, a través de l’oferta de bucs d’assaig i compta amb una aula d’informàtica per facilitar l’accés a les xarxes i a internet a tot el públic en general.