IniciNoticiesEsportsVICTÒRIA DEL FUTSAL TORDERA I DERROTES AMB HOQUEI I BÀSQUET.

VICTÒRIA DEL FUTSAL TORDERA I DERROTES AMB HOQUEI I BÀSQUET.

IMG_20150315_180304Aquest passat cap de setmana ens ha deixat una mica de tot, tant en resultats com en sensacions esportives. Les trajectòries i els finals de les lligues regulars es van acostant i per a alguns conjunts comença a haver-hi certa pressió.

La jornada del dissabte a dos quarts de vuit del vespre, el Club Patí Tordera la va disputar a la pista del vigent campió de la Copa del Rei, el CP Vic. Els torderencs no varen poder fer res i van tornar a caure per un 4-0. A les 20:00h del vespre va ser el torn del Futsal Tordera, que va jugar el seu partit a la pista de la Penya Barcelonista Montgrí i va emportar-se la victòria per un 3-7. El diumenge al matí, el Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera va jugar a casa contra el Càmping Bianya Roser en el poliesportiu. L’equip de primera catalana no acaba de funcionar i va tornar a sumar una nova derrota, per un 60-72 que fa perillar la situació de l’equip a la part alta de la taula classificatòria.

El diumenge a la tarda va ser el torn dels primers equips del Club Bàsquet Tordera. El sènior masculí va rebre la visita del Boet Mataró i el resultat final va ser de 79-86. Tot i la bona actitud dels homes entrenats per en David Dalmau, la veterania mataronina va acabar de fer decantar la balança del partit. El sènior femení, va perdre de forma contundent per un 21-99, en aquesta jornada de la tercera catalana femenina contra les líders, el bàsquet Neus.

ÚLTIMES NOTÍCIES