IniciNoticiesCulturaDOBLE PROPOSTA AQUEST CAP DE SETMANA AL TEATRE CLAVÉ DIVENDRES AMB L’HUMORISTA...

DOBLE PROPOSTA AQUEST CAP DE SETMANA AL TEATRE CLAVÉ DIVENDRES AMB L’HUMORISTA PEYU I DISSABTE L’OBRA FAMILIAR “LES FADES DE LA BELLA DORMENT”.

PLANETA-i_NEPTU1L’humorista Peyu porta aquest divendres 13 de març al Teatre Clavé el seu darrer espectacle titulat Planeta i Neptú. Aquest és el segon espectacle que en Peyu presenta als escenaris. Un text surrealista i explosiu que no deixa indiferent. Amb aquest projecte en Peyu consolida un estil i una posada en escena allunyada dels monòlegs convencionals i fa un pas endavant a nivell teatral. Es tracta d’un espectacle dirigit a un públic jove. En aquest sentit, el director del Teatre Clavé, Josep Navarro assegura que tenen l’assignatura pendent de fidelitzar al públic jove.

navarro public jove

Les entrades tenen un preu de 12 euros anticipades i 15 euros a taquilla.

Dissabte 14 de març la programació estable continua amb el cicle familiar. En aquesta ocasió amb un espectacle de teatre i objectes de la companyia Disset Teatre titulat Les fades de la bella dorment. Es tracta de la reconstrucció de la història de la Bella Dorment des del punt de vista de les fades número 12 i 13, les mateixes que van llençar la maledicció i la van suavitzar després. Carme Serna, és una de les actrius de l’espectacle.

carme serna

Les entrades per Les fades de la bella dorment tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el dia de l’espectacle des d’una hora abans del seu inici. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades.

ÚLTIMES NOTÍCIES