IniciNoticiesEsportsAQUEST PROPER CAP DE SETMANA SE CELEBRARÀ EL III RAID DE TORDERA

AQUEST PROPER CAP DE SETMANA SE CELEBRARÀ EL III RAID DE TORDERA

raid torderaDes d’aquest divendres fins al diumenge 15 de març, el parc Prudenci Bertrana serà el punt de sortida i d’arribada del III Raid de Tordera 2015. Una prova internacional de cavalls que acollirà aproximadament una cinquantena de participants d’arreu del món. Mireia Pedemonte, la secretaria de l’esdeveniment, ens explica què és un ‘raid’.

Pedemonte raid 1

L’activitat està organitzada per en Joan Rodríguez, un propietari de cavalls de Tordera que es va interessar per organitzar un esdeveniment d’aquest tipus en el nostre municipi en veure la proximitat i el tipus de terreny que hi ha dins les nostre contrades. Aquesta prova té diferents punts d’assistència i d’avituallament i també compta amb uns controls veterinaris obligatoris per tal que als animals se’ls faci un seguiment durant el recorregut i així no pateixin. Ens ho explica la secretaria del Raid.

Pedemonte raid 2

Mireia Pedemonte convida el poble perquè s’acosti al parc Prudenci Bertrana aquest proper cap de setmana.

Pedemonte raid 3

Els aiguamolls de Sils, en el municipi de Maçanet de la Selva, o el Parc Natural del Montnegre i el Corredor són els altres escenaris del circuit del III Raid de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES