IniciNoticiesEsportsEL CFTORDERA, EL SÈNIOR FEMENÍ DEL CBTORDERA I EL FUTSAL TORDERA JUGUEN...

EL CFTORDERA, EL SÈNIOR FEMENÍ DEL CBTORDERA I EL FUTSAL TORDERA JUGUEN A CASA, AQUEST CAP DE SETMANA

PAquest proper cap de setmana diferents primers equips torderencs jugaran a casa en les nostres instal·lacions esportives.

Primer de tot, cal recordar-vos que la jornada d’aquesta setmana de l’OK Lliga es disputarà el proper dimarts a les 21:00h del vespre. El Club Patí Tordera rebrà, en el Parroquial, el Liceo de la Corunya.

El dissabte, a dos quarts de quatre, obrirà el cap de setmana el Futsal Tordera, a casa, contra el Blanda de Blanes de la primera territorial grup C. A tres quarts de sis, el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera juga a la pista del Premià en aquesta jornada de la tercera catalana masculina. I el Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera tindrà dos partits;el primer serà dissabte a un quart de vuit del vespre a la pista del Sant Cugat, i el diumenge, a dos quarts de vuit, rebran el Club Natació Terrassa en el poliesportiu. Aquest és el partit que s’havia suspès de la jornada divuit.

El diumenge a la tarda, a dos quarts de cinc, el Club Futbol Tordera juga en el Municipal d’esports contra el Roses dins de la segona catalana; aquest partit que serà decisiu per als interessos dels dos equips, ja que tots dos, es troben en una situació semblant i seria important aconseguir la victòria. Per acabar, el sènior femení del CBTordera també jugarà a casa en el poliesportiu municipal, diumenge a les 18:00h; reben el Cabrera, les cinquenes de la lliga de tercera.