IniciNoticiesEsportsEL CEEB TORDERA SEGUEIX AMB LA RATXA NEGATIVA I JA SUMA QUATRE...

EL CEEB TORDERA SEGUEIX AMB LA RATXA NEGATIVA I JA SUMA QUATRE DERROTES CONSECUTIVES

934871_10205210512133030_7844532868762588304_nEl nou projecte de primer equip que estrenava aquesta temporada el Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera a la primera catalana femenina, no està passant pel seu millor moment esportiu. Després de la derrota d’aquest passat dissabte a casa contra el Boet Mataró per dos punts de diferència, ja sumen quatre derrotes consecutives. També hi hem de sumar els dos partits d’anteriors jornades que tenen pendents de disputar i que van haver d’ajornar per culpa dels processos gripals i les lesions que patia l’equip. L’entrenador del CEEB, Marc Alonso, va sortir en defensa de l’equip i assegura que encara queda molt per fer i per lluitar.

Alonso reaccio 1

Alonso es mostra content per la feina de les seves jugadores. Creu que els fa falta retrobar-se amb la victòria per deixar les coses com estaven abans.

Alonso reaccio 2

El dijous passat, l’entitat va presentar un nou reforç estranger; es tracta de la jugadora francesa Rose Abenkou, que ja va participar aquesta anterior jornada i va tenir una destacada actuació. I aquest mateix dimarts ha arribat l’últim fitxatge procedent de Kansas, Estats Units, la Brandy Brown amb l’objectiu d’afrontar amb garanties el que queda de temporada.

Aquesta setmana, el primer equip del CEEB tindrà dos partits; el primer, el disputarà el dissabte a les 19.15 h a Sant Cugat i el diumenge jugaran el que tenien pendent contra el Club Natació Terrassa en el poliesportiu, a dos quarts de vuit del vespre.