IniciNoticiesCulturaJORDI BOSCH I JORDI BOIXADERAS PORTEN AQUEST DIUMENGE “EL CRÈDIT” AL TEATRE...

JORDI BOSCH I JORDI BOIXADERAS PORTEN AQUEST DIUMENGE “EL CRÈDIT” AL TEATRE CLAVÉ.

el-creditEscrita per Jordi Galceran i dirigida per Sergi Belbel, l’obra El crèdit arriba diumenge a les 7 de la tarda, al Teatre Clavé. El crèdit és una comèdia crítica i contundent que radiografia la banca i la crisi econòmica a través de dos personatges: el director d’una oficina bancària i un client, interpretats pels actors Jordi Bosch i Jordi Boixaderas. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro destaca el nivell interpretatiu dels actors i l’èxit de l’obra durant la passada temporada a Barcelona.

navarro el credit

Les entrades tenen un preu de 18€ anticipades i 20€ a taquilla (el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans) i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el dia de l’espectacle des d’una hora abans del seu inici.

El cap de setmana, però, compta amb una altra proposta en el si del Teatre Clavé: la projecció de la pel·lícula Peter Pan. Emmarcada en el cicle familiar, el clàssic de Disney es podrà veure dissabte 7 de març a les 18:00h a la Sala Gran del Teatre Clavé.

Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el dia de l’espectacle des d’una hora abans del seu inici. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades.

ÚLTIMES NOTÍCIES