IniciNoticiesEsports1.600 ALUMNES DE TORDERA PARTICIPARAN EN EL 35è CROS ESCOLAR

1.600 ALUMNES DE TORDERA PARTICIPARAN EN EL 35è CROS ESCOLAR

CARTELL_CROS_2015El parc Prudenci Bertrana acollirà una nova edició del Cros Escolar Vila de Tordera durant aquest dijous i divendres. El Cros arriba ja a la seva 35è edició amb l’objectiu de fomentar l’esport entre els més joves i amb el plantejament que sigui una activitat més de la classe d’educació física de les escoles de Tordera; tindrà lloc en horari lectiu i comptarà amb uns 1.600 participants, de totes les escoles, alumnes que van des de 1r de primària fins a 4t d’ESO. M.Àngels Cayró, regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Tordera, ens recorda la importància d’aquesta activitat per al municipi.

Cayro cros 1

El dijous, a partir de dos quarts de deu del matí, correran els nois i noies de secundària i de 1r i 2n de primària, mentre que el divendres es reserva per als alumnes de 3r a 6è de primària, que iniciaran el Cros a tres quarts de deu del matí en el projecte life. Aquest any, i com a novetat, durant el transcurs de la competició es llegirà un manifest sobre els valors que s’aprenen i es promouen a través de l’esport. Ens ho explica la regidora.

Cayro cros 2

Des de ràdio Tordera també realitzarem una cobertura especial des del mateix parc per seguir el Cros en diferents connexions amb els butlletins del matí. I els alumnes de l’escola d’Hortsavinyà realitzaran el programa “Les escoles a Ràdio Tordera” en directe des d’allà.