IniciNoticiesSocietatINDITEX DECIDEIX EXTERNALITZAR LA GESTIÓ ONLINE QUE FINS ARA FEIA L’EMPRESA TORDERA...

INDITEX DECIDEIX EXTERNALITZAR LA GESTIÓ ONLINE QUE FINS ARA FEIA L’EMPRESA TORDERA LOGÍSTICA.

29-0065L’empresa Tordera Logística, ubicada dins el polígon d’Inditex, ha informat aquest dies als seus treballadors que tancarà les portes en un termini aproximat de 4 mesos.

El comitè d’empresa de la companyia ha emès un comunicat on asseguren que el lloc de feina dels treballadors de caràcter indefinit no corre perill i que seran reubicats en diferents magatzems d’Inditex del mateix polígon.

També asseguren que es mantindrà l’antiguitat i categoria de cada treballador, així com les situacions de reducció de jornada o contractes a temps parcial. L’empresa assenyala que les condicions de treball en les noves ubicacions milloraran.

El regidor de promoció econòmica i ocupació, Jordi Camó, va explicar la setmana passada en el ple de l’ajuntament, que no es tracta d’una deslocalització, sinó d’una externalització. En aquest sentit, va confirmar que els treballadors de caràcter indefinit no perdran el lloc de treball.

tordera logistica 1

Respecte els treballadors temporals s’inclouran en una borsa de treball.

tordera logistica 2

Aquesta externalització afecta a una plantilla de 200 treballadors. Tordera Logística es dedica a la gestió online de les diferents marques d’Inditex. L’empresa fa els encàrrecs i els envia als particulars que compren per internet.

ÚLTIMES NOTÍCIES