IniciNoticiesEsportsEL SÈNIOR MASCULÍ DEL CBTORDERA I EL CEEB JUGUEN A CASA AQUEST...

EL SÈNIOR MASCULÍ DEL CBTORDERA I EL CEEB JUGUEN A CASA AQUEST CAP DE SETMANA

PAquest proper cap de setmana, l’actualitat esportiva torderenca, que es queda a casa, passarà tota pel pavelló poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans.

La jornada del dissabte començarà a les 16:00h, amb el partit que el Club Futbol Tordera disputarà al camp del Bescanó, els setzens de la lliga. Els homes entrenats per l’Albert Parés intentaran seguir amb la ratxa victoriosa i anar sumant de tres en tres, cosa que els permetrà situar-se en la zona tranquil·la de la segona catalana. El matx, el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera. A les 18:00h de la tarda serà el torn del Futsal Tordera dins de la jornada 19 de la lliga de futbol sala. Els toca jugar a la pista del Guíxols, el dotzè de la classificació. Les encarregades de tancar la jornada del dissabte seran les noies del CEEB Tordera que juguen a casa, a les 20:00h,en aquesta jornada de la primera catalana femenina contra el Boet Mataró. A priori ha de ser un partit per recuperar sensacions i enganxar-se a la competició.

El diumenge a la tarda serà el torn del Club Bàsquet Tordera; les noies del sènior femení juguen a la pista de l’Escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès a les 16:00h de la tarda i el sènior masculí intentarà aconseguir una victòria a casa contra el Cabrera “B” dins de la tercera catalana masculina.

Cal destacar que aquesta setmana no hi ha jornada de l’OK Lliga d’hoquei sobre patins, ja que s’està disputant la Copa del Rei a la ciutat esportiva de Blanes.

ÚLTIMES NOTÍCIES