IniciNoticiesEsportsNOMÉS EL CFTORDERA GUANYA EL SEU PARTIT AQUEST PASSAT CAP DE SETMANA

NOMÉS EL CFTORDERA GUANYA EL SEU PARTIT AQUEST PASSAT CAP DE SETMANA

cftordera-vilamallaLa jornada esportiva torderenca d’aquest passat cap de setmana no ens ha deixat bons resultats en els partits disputats pels primers equips torderencs.

El dissabte, el primer equip del Futsal Tordera jugava el seu partit contra els segons de la lliga del primer grup territorial grup “C”. Els torderencs van posar contra les cordes els joves de Vidreres; de fet, el partit va acabar amb un ajustat 4-5 final. A les 16 h de la tarda, el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera jugava a la pista dels cuers de la lliga. La situació en el bàsquet no pot anar pitjor i el canvi d’entrenador sembla que no acaba de donar fruits. Derrota per 66-59 a la pista del Valldemia Mataró. El Club Patí Tordera es va desplaçar fins a la pista del Reus Deportiu, en aquesta jornada de l’OK Lliga. Els homes entrenats per en Ramon Benito van tornar a fer un bon partit, però la diferència i el potencial respecte als locals van fer decantar la balança i el partit va acabar amb un 5-1 final.

El diumenge va tancar la jornada el primer equip del Club Futbol Tordera que va jugar a casa contra el Vilamalla, en aquesta jornada de la segona catalana de futbol, victòria important per la mínima per un 1-0 que permet en els torderencs a sortir de la zona del descens. El sènior femení del CBTordera va rebre el Cardedeu i el resultat final va ser de 25-59. El partit d’aquesta jornada de primera catalana femenina del CEEB Tordera, que havien de jugar a la pista del Premià, s’ha ajornat per al 25 de març a les 21:00h del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES