IniciNoticiesEsportsAQUEST PROPER CAP DE SETMANA, EL CLUB PATÍ TORDERA REP EL FCBARCELONA...

AQUEST PROPER CAP DE SETMANA, EL CLUB PATÍ TORDERA REP EL FCBARCELONA I TAMBÉ HI HAURÀ EL SÈNIOR MASCULÍ DEL CBTORDERA, A CASA

hoqueiLa jornada d’aquest proper cap de setmana té com a principals al·licients la festivitat del Carnestoltes i l’aturada que ha convocat la Federació Catalana de Futbol. Tot i així, la resta de primers equips torderencs disputaran els seus partits amb total normalitat.

El dissabte, a dos quarts de vuit del vespre dins de la jornada número 21 de l’OKLliga, el CPTordera rep en el Parroquial el FCBarcelona. Un partit en què el nivell dels dos equips té una clara diferència, però que els blaugranes no afronten en el millor moment. El torderenc Marc Torra, jugador del Barça, format en el planter torderenc, també està convocat per al partit. El podreu seguir en directe a través de la ràdio amb la TDM. A la mateixa hora del dissabte, el sènior femení del Club Bàsquet Tordera juga a la pista de les segones de la seva lliga, el Canovelles.

El diumenge la jornada torderenca començarà per la tarda, a les 17:30h, el Futsal Tordera juga contra l’Hostalriquenc, els tercers de la lliga. A les 18:00h serà el torn del sènior masculí del CBTordera, que juga a casa contra els líders de tercera catalana masculina, el Santa Coloma “B”. Tant el primer equip del CFTordera com el futbol d’empreses descansen per Carnestoltes. I el partit del CEEB Tordera de primera s’ha suspès degut a les baixes que té l’equip torderenc. Us recordem que el dissabte al matí, a les 11.00 h, el Club Ciclista Orko Team organitza la seva presentació, i el candidat a la presidència del FCBarcelona, Agustí Benedito, organitza un dinar-coloqui en el Restaurant Can Lucas, a les 14:00h del migdia.

És imprescindible trucar abans al restaurant per reservar amb antelació les places. (93 764 15 91). L’acte es obert a tots els aficionats, socis, simpatitzants del barça que vulguin fer debat sobre el futur d’aquesta entitat entre d’altres temes. Aquesta nit en el programa del Show dels Esports, l’entrevistarem en directe.