IniciNoticiesRegidoriesAQUESTA PRIMAVERA ES FARAN ELS TREBALLS DE CONNEXIÓ DE LA XARXA D’AIGUA...

AQUESTA PRIMAVERA ES FARAN ELS TREBALLS DE CONNEXIÓ DE LA XARXA D’AIGUA ENTRE AGORA PARC AMB CAN CAMPS I ROCA-ROSSA.

03783La Regidoria d’Obres i Serveis informa que, d’acord amb l’empresa Aqualia, aquest estiu han connectat les xarxes d’aigua potable d’Àgora Parc i les Ferreres per tal de garantir un bon servei de subministrament a les Ferreres. Els veïns d’aquesta urbanització havien patit problemes d’abastament d’aigua i restriccions en el servei, a causa dels diversos episodis de sequera i la poca entitat del torrent de Mascaró on es troben els tres punts de captació.

Per fer-ho, l’empresa ha portat a terme les obres consistents en la prolongació de la canonada que surt dels dipòsits 1 i 2 d’Àgora Parc i connecta amb Can Talleda i la instal·lació d’una estació de rebombeig. El regidor de medi ambient, Carles Aulet explica que, curiosament, la urbanització d’Àgora Parc gaudeix d’una bona qualitat d’aigua.

aulet aigua 1

Per aquesta primavera, els treballs continuaran per connectar Agora Parc amb Can Camps i Roca-Rossa. Segons el regidor Carles Aulet aquestes urbanitzacions pateixen problemes de subministrament durant l’ estiu.

aulet aigua 2

Aquestes obres de millora es sumen a les realitzades en els darrers mesos, com la connexió del barri de Sant Pere i les urbanitzacions Tordera Park i Terra Brava a la xarxa de la planta potabilitzadora per garantir el compliment dels criteris sanitaris de la qualitat de l’aigua.