IniciNoticiesMedi ambientEL PLE DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA DEFINITIVAMENT L’EXPROPIACIÓ DELS TERRENYS PER...

EL PLE DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA DEFINITIVAMENT L’EXPROPIACIÓ DELS TERRENYS PER CONSTRUIR LA DEPURADORA DE SANT DANIEL.

02906El ple de l’Ajuntament de Tordera va aprovar la setmana passada, definitivament, l’expropiació forçosa del terreny i el conveni de fixació del just preu consensuat de mutu acord amb el propietari, per poder executar l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) de la urbanització de Sant Daniel.

Amb l’aprovació definitiva del plenari municipal, els terrenys propietat del senyor Joan Vallmanya Guitart, necessaris per poder construir la depuradora, passaran a ser d’ús públic, amb la conseqüent necessitat d’ocupar-los i declarar el seu caràcter urgent. La indemnització econòmica que rebrà el fins ara propietari dels terrenys serà d’un 5% dels 32.262,71 euros amb què s’ha valorat l’expropiació. Escoltem la regidora d’urbanisme de l’Ajuntament de Tordera, Rosa Salarichs.

edar st daniel salarichs

Un cop disposi del finançament provinent de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament citarà a la persona propietària dels terrenys per a fer efectiva l’acta de pagament.