IniciNoticiesEducacióL’AMPA DE L’ESCOLA SERRA DE MIRALLES ES POSA EN CONTACTE AMB...

L’AMPA DE L’ESCOLA SERRA DE MIRALLES ES POSA EN CONTACTE AMB DIVERSOS DIPUTATS DEL PARLAMENT DE CATALUNYA PER EXPLICAR LA SITUACIÓ DE L’ESCOLA I RECLAMAR SOLUCIONS.

serra_de_mirallesDegut a la situació d’incertesa sobre el futur de l’escola Serra de Miralles i davant la imminent tramitació del projecte de llei dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2015 a on s’ha acordat un fons extraordinari en l’àmbit d’educació, l’AMPA del Serra de Miralles ha decidit posar-se en contacte amb alguns dels diputats del Parlament de Catalunya per expressar-los la preocupació. Concretament s’ha adreçat una carta als parlamentaris Pere Aragonès, Lluís Salvador , Jordi Turull Joan Morell, Ferran Falcó, Alícia Romero, Salvador Milà i Joan Mena. En aquest missatge se’ls informa de tots els compromisos incomplerts des de la creació de l’Escola Serra de Miralles l’any 2007 amb continues pròrrogues i retallades en el projecte, així com les mancances i precarietat que pateix l’actual edifici i l’incert futur del nou. Per tot això se’ls hi demanen accions per poder esmenar aquesta situació.

Per la seva banda, ICV ha presentat una proposta de resolució al Parlament demanant solucions a l’escola. En concret, es demana garantir el futur i la continuïtat de l’Escola Serra de Miralles i del seu institut i l’adscripció dels alumnes en aquest centre. Mantenir una reunió amb la participació de l’Ajuntament de Tordera, els Serveis Territorials del Maresme i la Comunitat Educativa de l’Escola Serra de Miralles per a informar sobre la situació actual d’aquest centre educatiu i consensuar un calendari concret; finalment, es demana buscar les fórmules més adequades per incloure en els pressupostos de la Generalitat de Catalunya una partida pressupostària per destinar a la construcció del nou equipament per a l’Escola Serra de Miralles i el SES Tordera, tenint en compte que al setembre de 2015 els actuals alumnes de sisè de primària han de començar el primer curs de la ESO.

L’AMPA de l’escola confia que amb la pressió de tothom la generalitat doni una solució òptima a la precarietat actual.

ÚLTIMES NOTÍCIES