IniciNoticiesMedi ambientL’AJUNTAMENT DE TORDERA TREBALLA PER SOLUCIONAR ELS PROBLEMES D’INUNDABILITAT DEL MUNICIPI, A...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA TREBALLA PER SOLUCIONAR ELS PROBLEMES D’INUNDABILITAT DEL MUNICIPI, A TRAVÉS D’UN PROJECTE SUBVENCIONAT PER LA UNIÓ EUROPEA I LA GENERALITAT.

02905L’Ajuntament de Tordera s’ha acollit a un projecte per solucionar els problemes d’inundabilitat del municipi. Hi van presentar diferents zones del poble que, quan plovia molt, tenien problemes d’inundacions. La major part d’aquest projecte està subvencionat per la Unió Europea i la Generalitat. El regidor de Medi Ambient, Carles Aulet, ens detalla les actuacions que s’han dut a terme fins a dia d’avui.

aulet inundabilitat

Fa tres anys que es van fer els projectes d’aquestes obres, amb la posterior sol·licitud de les subvencions. Ara, l’Ajuntament està treballant per demanar noves ajudes. L’objectiu és construir dos ponts més, a la zona de Sant Tou i més amunt de les Ferreres. En aquests indrets de Tordera, quan plou molt, els veïns tenen problemes per poder-hi passar amb condicions.