IniciNoticiesComerçS’ORGANITZA A TORDERA EL 7 DE FEBRER UN ACTE EN CONTRA DEL...

S’ORGANITZA A TORDERA EL 7 DE FEBRER UN ACTE EN CONTRA DEL TRACTAT DE LLIURE COMERÇ ENTRE ELS ESTATS UNITS I LA UNIÓ EUROPEA AMB LA PRESÈNCIA DE DIVERSOS PONENTS.

nottipEl Centre per la Sostenibilitat Territorial i la “Campanya Catalunya No al TTIP” amb el suport Iniciativa per Catalunya Verds Tordera,  Podem Tordera, Unitat Popular Tordera i Procés Constituent organitzen el dissabte 7 de febrer la matinal “Sobirania segrestada-drets en perill” a Tordera, on es parlarà sobre el tractat de lliure comerç entre els estats units i la Unió Europea (TTIP). El coordinador de la campanya “Catalunya NO al TTIP” i president iniciativa per Catalunya verds a Tordera, Carles Seijo explica en que consisteix aquest tractat.

ttip 1

Segons Seijo, durant l’acte s’explicarà com afectarà a la ciutadania el TTIP. En aquest sentit, apunta que comportarà una privatització dels serveis públics i canvis en les condicions laborals.

ttip 2

Per informar a la població sobre els efectes del tractat, el dissabte 7 de febrer es durà a terme l’acte informatiu que s’ obrirà amb els parlaments del diputat ICV-EUIA al Parlament, Salvador Milà, Carles Seijo d’ICV-Tordera i Salvador Giralt de Podem Tordera. Seguidament tindrà lloc l’intervenció de diferents ponents, que exposaran la seva visió sobre el TTIP. Participaran en la matinal: Ernest Urtasun – Diputat Parlament Europea d’iniciativa per Catalunya Verds; David Fernàndez – Diputat al Parlament de Catalunya de la CUP; Joan Josep Nuet – Diputat al Congres de Madrid per EUiA; Cornelia Reetz – Primera Secretaria de la Campanya europea i ILP STOP TTIPT; Tom Kucharz – Ecologistas en acción; Pep Riera – Pagès i ANC; Joan Caball – Secretari General de la Unió de Pagesos; Ricard Bellera – Secretari General d’Internacional CCOO; Vidal Aragonés – Crida Constituent; i Àlex Guillamón – Catalunya No al TTIP i Entrepobles. La dinamització serà a càrrec de l’Albano Dante , editor de la revista Cafè amb llet.

El secretari general de Podem Tordera, Salvador Giralt creu que el TTIP té punts foscos, que cal explicar a la ciutadania.

ttip 3

Carles Seijo, com a coordinador de la campanya ·Catalunya NO al TTIP” detalla quina és la posició del parlament de Catalunya, respecte aquest tractat.

ttip 4

L’ acte públic sobre el TTIP tindrà lloc dissabte 7 de febrer de 9 matí a 2 del migdia al Teatre Clavé. Les inscripcions per participar-hi es poden fer “Catalunya No al TTIP – CETA – TISA” A Tordera, dissabte de febrer 2015