IniciNoticiesEsportsTOTS ELS PRIMERS EQUIPS ESPORTIUS DE TORDERA JUGUEN FORA, AQUEST CAP DE...

TOTS ELS PRIMERS EQUIPS ESPORTIUS DE TORDERA JUGUEN FORA, AQUEST CAP DE SETMANA

Foto: AE Teià
Foto: AE Teià

En aquesta propera jornada esportiva del cap de setmana dóna la casualitat que cap dels primers equips de les diferents entitats esportives torderenques juga a casa. Tots hauran de buscar els punts fora de Tordera.

Comencem per dissabte a les 16:00h el Club Futbol Tordera juga el seu partit al complicat camp del Llagostera “B”. Després de trencar la ratxa negativa de cinc partits consecutius sense guanyar la setmana passada, els homes entrenats per l’Albert Parés buscaran donar la sorpresa en aquesta divuitena jornada de la segona catalana de futbol. Aquest partit, el podreu escoltar en directe per la nostra emissora. El mateix dissabte a dos quarts de vuit del vespre juga el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera, a la pista del Mongat “B”,el sisè de la lliga.

El diumenge s’acabaran de disputar la resta de partits, començant pel del Futsal Tordera, a les 11 h del matí, a la pista de la Bisbal. El Club Patí Tordera  també jugarà diumenge al matí a la pista del Software Lleida a les 12:00h del migdia. Els torderencs, a la primera volta, a casa, van guanyar aquest rival que no disposarà d’un dels seus màxims golejadors per a aquest partit. Aquest matx, el podreu seguir en directe via TDM per Ràdio Tordera. A la mateixa hora juga també el sènior femení del CBTordera, a la pista de l’Associació Bàsquet Badalona. I per acabar, el diumenge, les líders de la primera catalana femenina de bàsquet el CEEB Tordera, juguen el seu partit a la pista del Sant Nicolau de Sabadell a dos quarts de sis de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES