IniciNoticiesEntitatsEL CALENDARI SOLIDARI DEL CLUB BÀSQUET TORDERA ES POT SEGUIR ADQUIRINT A...

EL CALENDARI SOLIDARI DEL CLUB BÀSQUET TORDERA ES POT SEGUIR ADQUIRINT A LES OFICINES DE L’ENTITAT, EN EL PAVELLÓ POLIESPORTIU

IMG-20150122-WA0000El Club Bàsquet Tordera, durant les festes nadalenques, va presentar com a novetat per a l’any 2015, un calendari solidari. Des del club, feia mesos que s’havien estat fent sessions fotogràfiques amb els equips que formen l’entitat i els seus respectius entrenadors per tal de completar tots els mesos de l’any. El preu del calendari és de 10€ i part de la recaptació va destinada a la comunitat del Rusc de Tordera. Zoraida Gómez, membre de la junta directiva del CBTordera, assegura que de moment la resposta i els resultats són bons.

Zoraida calendari

Per uns problemes d’impremta, fins al 24 de desembre no van poder tenir el calendari disponible. Qualsevol persona interessada pot adquirir el calendari en el pavelló poliesportiu, entre setmana, o també quan hi hagi partit d’algun equip del CBTordera a la instal·lació. La comunitat del Rusc també en té a la seva disposició per la a venda.

ÚLTIMES NOTÍCIES