IniciNoticiesEntitatsPODEM TORDERA ESCULL EL SECRETARI GENERAL DEL PARTIT I ES CONSTITUEIX COM...

PODEM TORDERA ESCULL EL SECRETARI GENERAL DEL PARTIT I ES CONSTITUEIX COM A DELEGACIÓ LOCAL.

podemtorderaLes eleccions europees van suposar la irrupció de Podemos al mapa polític actual. A Tordera, per exemple, va tenir 190 vots, sense fer campanya al municipi ni a la resta de Catalunya. Un resultat que representava un 3,87% dels vots emesos a Tordera i que el situaven com a setè partit més votat, amb 73 vots menys que Ciutadans. Des d’aleshores un grup de ciutadans del poble s’ha anat reunint en assemblees amb l’objectiu de crear una delegació local.

A finals de desembre Podemos va escollir els òrgans del partit. D’aquest procés surt escollit Salvador Giralt, com a secretari general del partit a Tordera. En declaracions a Ràdio Tordera explica els inicis del moviment en el nostre poble.

podem 1

Podem és una iniciativa de participació ciutadana que pretén donar veu a tots aquells desencantats amb la política i que persegueixen un canvi social. Salvador Giralt creu que s’ha d’apostar per la participació del poble.

podem 2

Podem Tordera no descarta participar a les eleccions municipals, però sense utilitzar les sigles del partit. D’altra banda, Podem Tordera anuncia que han organitzat un autocar per assistir a “La marxa del canvi” del pròxim 31 de gener a Madrid. Ho comenta Salvador Giralt.

podem 3

Podem Tordera assegura que sortiran al carrer per demostrar el que ja revelen les enquestes: que son majoria, que estan farts i que estan disposats a canviar les coses. Que la ciutadania no és un instrument d’enriquiment per a uns pocs.

Us podeu posar en contacte amb Podem Tordera a través del facebook Podem Tordera i l’adreça electrònica Torderapodem@gmail.com

Podem Tordera disposa d’un punt d’informació permanent, en el locutori de Sant Andreu, ubicat al carrer Immaculada. Així mateix, l’associació de veïns de Sant Andreu ha cedit el seu local per celebrar les assemblees del partit, que es realitzen normalment un vegada al mes.

De moment, Podem compta amb un centenar de persones inscrites a Tordera.