IniciNoticiesCulturaUNA QUINZENA DE PROPOSTES DE DIFERENTS GÈNERES I EDATS CONFIGUREN LA PROGRAMACIÓ...

UNA QUINZENA DE PROPOSTES DE DIFERENTS GÈNERES I EDATS CONFIGUREN LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DEL TEATRE CLAVÉ PER AL PRIMER SEMESTRE DE 2015.

03019Tirant lo Blanc de la companyia ITNC, El crèdit amb Jordi Bosch i Jordi Boixaderes i Wad Ras/Minus 16 d’IT Dansa encapçalen la programació del Teatre Clavé de gener a juny de 2015. La programació es completa amb Planeta i-Neptú d’en Peyu, l’estrena d’A porta tancada a càrrec de la companyia 7 i mig, un concert del Cor Carlit Gospel i dues propostes musicals amb maridatge gastronòmic inclòs: VolàtilJazz!. A més a més dels espectacles i les projeccions de pel·lícules del Cicle familiar. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, exposa els objectius d’aquesta programació.

navarro objectius programacio

A banda de les entrades individuals, per aquesta programació s’ofereixen tres tipus d’abonaments per a cicles: abonament teatre i dansa, abonament Ainda i abonament familiar a la carta. Les entrades i els abonaments estan a la venda des del dia 8 de gener de 2015 al web www.teatreclave.cat i a la taquilla del Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES