IniciNoticiesSocietatELS MOSSOS D’ ESQUADRA CONTINUEN LA RECERCA DE 4 PERSONES FUGIDES DE...

ELS MOSSOS D’ ESQUADRA CONTINUEN LA RECERCA DE 4 PERSONES FUGIDES DE FRANÇA, QUE HAURIEN MARXAT DE TORDERA AMB UN SEGON VEHICLE. DESCARTEN QUE ES TRACTI DE TERRORISTES ISLÀMICS.

Continua l’operació policial que implica la policia catalana i la francesa. Des de les 12:00 del migdia aproximadament membres del cos de Mossos d’Esquadra busquen a quatre persones a l’ entorn de Tordera. Hores d’ara ja serien fora del municipi i, segons fonts municipals, els individus haurien fugit amb un vehicle negre. Se’n desconeix la direcció que haurien agafat. De moment, també es desconeix els presumptes delictes que s’imputen als fugats encara que fonts policials descarten que es tracta de terroristes islamistes . Segons mossos d’esquadra, els fugitius estarien denunciats per un tema de drogues.

En un primer moment, la policia catalana ha tallat el carrer Doctor Carreras a l’alçada del bloc número 8. En aquest punt, els fugitius han abandonat un Volkswagen golf amb matricula francesa just al mig del carrer. Segons fonts oficials, es tractaria d’una persecució que arrencava des de França amb un Volkswagen Golf, amb quatre ocupants. El vehicle s’hauria saltat dos controls de seguretat a França. Posteriorment, ha entrat al país via AP-7, i sortit de l’ autopista fins a Tordera. Desprès han abandonat el cotxe en el carrer Carreres de Tordera, per fugir a peu.  A partir d’aquí s’ha engegat un gran desplegament policial per tot el municipi i les diferents carreteres comarcals.

En aquest moments, els mossos d’esquadra estan fent controls en zones properes al nostre poble i a les principals vies del país.

ÚLTIMES NOTÍCIES