IniciNoticiesSocietatLA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES A TORDERA ACONSEGUEIX QUE CAP NEN...

LA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES A TORDERA ACONSEGUEIX QUE CAP NEN DEL MUNICIPI ES QUEDI SENSE JOGUINES PER AQUESTES FESTES.

regals festa joguinaCreu Roja Joventut va recollir un total de 80.000 joguines perquè els nens en risc d’exclusió no es quedessin sense Reis aquest Nadal. La campanya complia enguany 21 anys i ha superat les expectatives inicials. Gràcies a la tasca de 1.500 persones voluntàries de 428 municipis catalans i de les donacions de particulars i empreses, 15.800 famílies en situació difícil van poder tenir regal la nit de reis. A Tordera, també es van organitzar activitats infantils per recollir joguines. A través d’un festival celebrat el desembre es van aconseguir 224 joguines per els nens torderencs. El president de la creu roja de Catalunya, Josep Marqués qualifica d’èxit la campanya d’enguany.

balanc campanya joguines

A més a més, de forma paral·lela també s’ha realitzat la campanya de sensibilització “desarma els teus jocs” sobre la importància de la joguina com a mitjà per aconseguir el desenvolupament intel·lectual, efectiu i social dels infants.