IniciNoticiesEsportsL’ESPORT TORDERENC ES PRESENTA AQUEST 2015 CARREGAT D’OBJECTIUS I REPTES

L’ESPORT TORDERENC ES PRESENTA AQUEST 2015 CARREGAT D’OBJECTIUS I REPTES

FotoOKvendrellAmb l’estrena d’aquest nou any les diferents entitats esportives de Tordera fan balanç d’aquest primer tram de temporada i comencen a planificat i afrontar aquesta segona part de curs esportiu.

El Club Futbol Tordera deixa un 2014 molt especial amb la celebració del centenari i els dos ascensos dels seus dos primers equips. Aquest 2015 tenen l’assignatura pendent d’intentar ser un equip més sòlid a la segona catalana de futbol. Una categoria gens fàcil però que els torderencs de moment superen amb un aprovat. Els que segurament voldran oblidar el final del 2014, és el primer equip del Club Patí Tordera. I el 2015 no es que s’hagi iniciat tampoc amb bon peu, amb la derrota d’aquest passat dissabte a casa contra el Voltregà per 3-6. Els torderencs que van viure el moment màgic de la salvació a l’OKLliga en les dues últimes jornades la temporada anterior, van estrenar aquest setembre un nou projcte encapçalat per el torderenc Ramon Benito.  Actualment es troben a 10 punts de la salvació i aquesta setmana comencen la segona volta de la lliga. En Bàsquet, el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera segueix lluitant a tercera catalana en una categoria que enguany es presenta força igualada. El sènior femení un equip massa jove i curt en nombre de jugadores, afronten la temporada amb el repte d’acabar-se de formar i passar-ho bé. El Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera, segueix creixent imparablement amb el seu planter. Amb dos primers equips femenins al capdavant, sumant les incorporacions nord-americanes, estan donant un plus fent un bon paper a primera catalana femenina com a equip revelació de la competició lluitant per les posicions de l’ascens.

Dins de l’esport del futbol sala també tenim dues entitats, el Futsal Tordera i l’Athletic Club Tordera Parc. Els primers, amb un bon nombre de jugadors/es a la seva escoleta tenen assegurat el seu futur. El seu primer equip també es troba amb un molt bon moment a la seva lliga de la primera territorial grup C. Pel que fa a l’altre entitat que es troba d’estrena des de aquest curs, també s’està fent un molt bon lloc en el poble i mostra una forta solidesa a les lligues que competeixen. Per acabar, aquest balanç esportiu el Tordera Rugbi Club segueix la seva lluita per trobar la fórmula per que la construcció d’un nou camp de rugbi sigui una realitat. Una entitat que també va mostrant la seva capacitat de formació i ampliació de la seva massa social tant a nivell municipal com a comarcal. Un 2015 que també estarem pendents del Club Twirling Vila de Tordera, el Club Judo Tordera o el club d’escacs Tordera entre d’altres noms propis com el d’en Carles Llinas, Marc Torra o en Dylan Trull.

ÚLTIMES NOTÍCIES