IniciNoticiesComerçEL COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE ET CONVIDEN A FER-TE UN SELFIE AMB...

EL COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE ET CONVIDEN A FER-TE UN SELFIE AMB EL PARE NOEL.

00376L’associació de comerciants de Tordera Centre realitzaran avui i demà una activitat innovadora, en motiu de la campanya de Nadal. L’ bjectiu és buscar el Pare Noel pels carrers i botigues de Tordera Centre i fer-se un selfie amb ell. L’autofoto o selfie és un tipus de fotografia en format d’autoretrat. S’acostuma a relacionar amb el món de les xarxes socials i Internet. Els Selfies amb el Pare Noel, s’han de penjar al facebook de l’associació Tordera Centre i aquells que obtinguin més “m’agrada” tindrà premi.

Els comerciants de Tordera Centre continuen també amb la campanya habitual amb el sorteig de Vals-Regal. El president de l’associació de comerciants Josep Borrell explica que els establiments adherits repartiran entre els clients diferents butlletes per entrar al sorteig de diferents vals-regal que tindrà lloc el 27 de desembre.

comerciants 1

Per últim també fan el Concurs infantil de dibuix. Tots els nens i nenes que vulguin participar ja poden recollir la làmina corresponent a les botigues associades a Tordera Centre així com la carta que podran escriure per als Reis Mags.

ÚLTIMES NOTÍCIES