IniciNoticiesPolíticaELS CIUTADANS ESTRANGERS RESIDENTS A L’ESTAT ESPANYOL QUE PUGUIN I VULGUIN VOTAR...

ELS CIUTADANS ESTRANGERS RESIDENTS A L’ESTAT ESPANYOL QUE PUGUIN I VULGUIN VOTAR A LES ELECCIONS MUNICIPALS DE 2015 HO HAN DE DEMANAR EXPLÍCITAMENT ABANS DEL 30 DE DESEMBRE D’AQUEST ANY.

03203L’Ajuntament de Tordera informa que, de cara a les properes eleccions municipals del 24 de maig de 2015, podran votar tots els ciutadans estrangers residents a Espanya, majors d’edat i que siguin nacionals de la Unió Europea o països amb acords que reconeguin aquest dret. Aquests són: Bolívia, Cap Verd, Colòmbia, Xile, Equador, Islàndia, Noruega, Paraguai, Perú, Nova Zelanda, Corea i Trinitat i Tobago. Ara bé, tots aquells que vulguin votar, es important que ho demanin explícitament abans del 30 de desembre d’aquest any. Escoltem el coordinador del Govern local, Josep Llorens.

josep llorens ban eleccions 1

Josep Llorens diu que tots els ciutadans estrangers que ara viuen a Tordera haurien de poder participar a les eleccions municipals. Per això recorda a tots aquells que volen i poden votar que no se’ls passi la data límit per sol·licitar la seva participació als comicis.

josep llorens ban eleccions 2

Recordem que tots els estrangers residents a Tordera, que puguin i vulguin votar a les eleccions municipals de l’any vinent, ho han de demanar explícitament abans del 30 de desembre d’aquest 2014, adreçant-se a l’oficina del padró de l’Ajuntament de Tordera.