IniciNoticiesEntitatsELS ALUMNES DE L’ESCOLA VEDRUNA RECULLEN 1.050 EUROS AMB LA COL·LECTA ESPECIAL...

ELS ALUMNES DE L’ESCOLA VEDRUNA RECULLEN 1.050 EUROS AMB LA COL·LECTA ESPECIAL DESTINADA AL CENTRE KEKELI DE TOGO.

kekeliEls alumnes de 2n d’ESO de l’Escola Vedruna de Tordera i la Parròquia de Sant Esteve han recollit 1.050 euros amb la col·lecta especial destinada al centre Kekeli de Togo, a l’Àfrica. Sota el títol “Salvem vides”, aquests diners contribuiran en la protecció de la infància en aquest país Africà. Una dada rellevant és que amb un euro recollit aquí, allà es poden salvar 5 nens de la Malària.

Al centre Kekeli de Togo hi ha cooperat, durant 30 anys, la Germana Emília Robles, de la Comunitat Vedruna, molt coneguda a Tordera per haver estat docent del col·legi Sant Josep fa molt anys. Ara, fa un temps que és a Catalunya i, en declaracions a Ràdio Tordera, es mostrava molt contenta amb la iniciativa dels alumnes i el que ha despertat en ells aquesta activitat solidària.

emilia robles 1

La germana Emília Robles ha explicat a l’Escola Vedruna la tasca de les germanes de la comunitat a l’Àfrica i, especialment a Togo. Assegura que la situació dels infants i els joves els va tocar el cor.

emilia robles 2

Emília Robles també ha parlat dels diferents professionals que treballen en el centre Kekeli a Togo.

emilia robles 3

El número premiat de la col·lecta solidària és el 664 i rebrà una macro-panera, amb tot de productes cedits per diversos comerços col·laboradors del municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES