IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT PERE PREPARA PER AQUEST CAP DE SETMANA...

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT PERE PREPARA PER AQUEST CAP DE SETMANA EL PESSEBRE VIVENT.

Cartell_Pessebre_vivent_Un any més, l’Associació de Veïns de Sant Pere organitza per aquestes festes de Nadal un pessebre vivent. L’activitat se celebrarà aquest  cap de setmana del 20 i 21 de desembre a l’entorn de l’ermita del veïnat. El president de l’Associació de Veïns, Pere Garcia, ens explica el nombre de figurants i escenes que podrem veure en el pessebre.

pessebre vivent st pere 1

Com en les darreres edicions, al final del pessebre hi haurà un carter reial que recollirà les cartes que els nens i nenes vulguin enviar als Reis Mags i una fira de nadal.

Recordem que el pessebre vivent de Sant Pere es podrà veure els dies 20 i 21 de desembre, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre. El preu de l’entrada és de 3 euros i inclou un número per el sorteig d’una cistella, una tassa de caldo i pa amb vi i sucre. Pels menors de 10 anys l’entrada és gratuïta. Pere Garcia explica que hi hauran passejades amb ruc.

pessebre vivent st pere 2

El pessebre vivent de Sant Pere l’organitza l’Associació de Veïns amb el Suport de l’Ajuntament de Tordera i la col·laboració de l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot i la Parròquia de Tordera.