IniciNoticiesEntitatsEL PSC DE TORDERA RECLAMA MÉS IMPLICACIÓ DE LES INSTITUCIONS PER RESOLDRE...

EL PSC DE TORDERA RECLAMA MÉS IMPLICACIÓ DE LES INSTITUCIONS PER RESOLDRE EL PROBLEMA DE L’ALIMENTACIÓ SALUDABLE, LA QUAL NO ESTÀ A L’ABAST DE TOTHOM.

xerrada psc alimentsEl PSC de Tordera va celebrar, aquest passat divendres, una xerrada col·loqui al voltant de l’alimentació saludable, debatent si està o no a l’abast de tothom.

Menjar bé i de forma equilibrada és una necessitat per a qualsevol persona. Vivim en una societat on l’oferta alimentaria és molt rica i variada, però, per desgràcia, no tothom hi pot accedir. Per tant, es tracta de treballar per buscar la manera que tothom tingui accés a aquesta alimentació saludable. I això implica una sèrie d’accions. Escoltem Rafa Delgado, candidat del PSC a les municipals del 2015.

psc alimentacio 1

Delgado destaca la tasca de les entitats solidàries que treballen per ajudar els més necessitats, però diu que l’administració ha de prendre la iniciativa. Per això demana més implicació de les institucions.

psc alimentacio 2

La regidora socialista de l’Ajuntament, Toñi Garcia, també va intervenir en la xerrada. En declaracions a Ràdio Tordera, explica quina és la realitat de les famílies de Tordera amb el problema de l’alimentació.

psc alimentacio 3

La xerrada-col·loqui al voltant de l’alimentació saludable, organitzada des del PSC de Tordera, va servir per exposar el problema, intercanviar idees i debatre possibles solucions i vies de treball, per tal de resoldre el drama que viuen moltes famílies del nostre municipi, les quals no poden portar una dieta equilibrada.