IniciNoticiesEsportsS’APROVA PER UNA UNANIMITAT LA MOCIÓ EN DEFENSA I SUPORT ALS CLUBS...

S’APROVA PER UNA UNANIMITAT LA MOCIÓ EN DEFENSA I SUPORT ALS CLUBS ESPORTIUS BASE

B3eJ3z-CIAAj_l5El passat ple ordinari del mes de novembre celebrat el dijous 27 els grups municipal de CIU, PSC i ERC van presentar una moció en defensa i suport als clubs esportius base. La proposta té com a principals acords insta al govern de l’estat i en els organismes competents que aturin posant en marxa una nova moratòria i revisin el pla d’inspeccions massives a l’esport base. També instant al govern central ha revisar i proposar alternatives necessàries per regular convenientment les activitats remunerades d’acord amb les peculiaritats de cada especialitat. Que es suprimeixin estructures innecessàries i que traspassi els recursos en matèria esportiva a la Generalitat de Catalunya per poder donar resposta de manera més eficaç a les necessitats del sector esportiu català. I per últim, l’Ajuntament seguirà donant suport dins les seves possibilitats a totes les entitats del municipi i les acompanyarà amb els recursos tècnics disponibles per a la seva regularització si la situació particular o requereix. Josep Romaguera regidor del PSC a Tordera durant la seva intervenció en el ple crítica al govern espanyol la iniciativa ràpida de la regularització d’entrenadors i les seves possibles futures noves relacions laborals.

Romagueracio mocio esports 1

El Regidor d’ERC, Xavier pla va defensar la importància de l’esport base a la societat i va denunciar que l’estat espanyol intenta ofegar l’esport català i la seva escassa autonomia.

Pla mocio esports 2

La regidora d’esports de l’Ajuntament de Tordera Sílvia Català explica com la generalitat de Catalunya està donant el suport necessari a les entitats per que realitzin uns possibles contractes a temps parcials amb el compromís ferm del voluntariat.

Catala mocio esports 3

El grup del partit popular va donar llibertat de vot als seus regidors. Xavier Martín és va abstenir però va demanar que s’hauria de trobar una regulació especial.

Martin mocio esports 4

Jessica Asensio, l’altre regidora del Partit Popular va votar a favor de la moció.

ÚLTIMES NOTÍCIES