IniciNoticiesEsportsLA JORNADA ESPORTIVA PASSADA PER AIGUA NOMÉS ENS DEIXA LA VICTÒRIA DEL...

LA JORNADA ESPORTIVA PASSADA PER AIGUA NOMÉS ENS DEIXA LA VICTÒRIA DEL CEEB TORDERA, L’EMPAT DEL CLUB PATI TORDERA I LA SUSPENSIÓ EN EL MINUT 83 DEL PARTIT DEL CLUB FUTBOL TORDERA

Foto: Club Hoquei Mataró
Foto: Club Hoquei Mataró

Un cap de setmana on la pluja ha tingut la seva part de protagonisme amb la jornada esportiva torderenca.

El Futsal Tordera va ser el primer en disputar el seu partit a les tres del migdia del dissabte en el pavelló poliesportiu contra el Porqueres “B”. El marcador va ser d’empat a zero. A dos quarts de vuit del vespre, el pavelló parroquial va omplir-se com amb les bones ocasions per rebre el Mataró, el derbi maresmenc de l’OK Lliga en aquesta jornada número deu. Els torderencs van ser superiors en tot moment dominant el marcador amb un resultat de 3-1 favorable. Però els mataronins van aprofitar els errors defensius dels locals i van acabar remuntant el marcador deixant-lo amb l’empat a 3 final. Repartiment de punts que no beneficia el CPTordera, ja que seguirà una setmana més a la zona del descens. Mitja hora més tard, a les vuit del vespre va jugar el seu partit el club esportiu escola de bàsquet Tordera a casa contra el Safa Claror de Barcelona en aquesta jornada de la primera catalana femenina. Les torderenques van imposar-se per 78-64 a les vuitenes de la lliga.

aigua camp futbolEl diumenge, el CFTordera va disputar la tretzena jornada de la segona catalana de futbol en el municipal d’esports contra l’Aro amb una tarda plujosa. En el minut 83 de la segona part amb el marcador d’empat a 1 va marxar el llum del camp municipal d’esports, coincidint amb l’aiguat que va caure a Tordera diumenge per la tarda. Amb un camp totalment impracticable l’àrbitre i els assistents acompanyats per els capitans van sortir sota la pluja per comprovar que la pilota rodés, però no va ser així i és va decidir per suspendre el partit. Els set minuts que queden per acabar el partit és jugaran però encara no hi ha data ni hora oficial. El sènior masculí del Club Bàsquet Tordera va jugar a la pista del Gramanet a tres quarts de sis de la tarda i van perdre per 95-57. El sènior femení de la mateixa entitat va tancar la jornada contra el CB Tiana amb el resultat final de 78-64.

ÚLTIMES NOTÍCIES